1- مشخصات ماده اسیدبنزوئیک
2- -قیمت -فروش اسیدبنزوئیک
3- اسیدبنزوئیک چیست؟
4- فرایند تولید اسیدبنزوئیک
5- سنتز در مقیاس آزمایشگاهی
6- سنتز به وسیله هیدرولیز
7- سنتز با استفاده از معرف گرینیارد
8- اکسیداسیون ترکیبیات بنزیل
9- خالص سازی
10- کاربردهای اسید بنزوئیک
11- خوراک واحد تولید پلاستیسایزر
12- خوراک واحد تولید بنزوات سدیم و نگهدارنده های مشابه
13- تولید بنزوئیل کلراید
14- خطرات بنزوئیک اسید
شرکت دانش پژوهان شیمی، یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی بخصوص فروش اسیدبنزوئیک می باشد. شما می توانیدجهت اطلاع از قیمت محصولات با ما در ارتباط باشید.
جهت استعلام قیمت اسیدبنزوئیک با شماره های مستقیم شرکت دانش پژوهان شیمی تماس حاصل نمائید و با کارشناسان بخش فروش در ارتباط باشید. یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول درخواستی خود را به همراه مقدار نیاز ارسال، تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
اسیدبنزوئیک، با فرمول شیمیایی C6H5COOH یا C7H6O2 یک جامد کریستالی بی رنگ و نیز یک کربوکسیلیک اسیدمعطر است. این نام از صمغ بنزوئیک استخراج شده است، که برای مدت طولانی تنها منبع شناخته شده آن بود. اسیدبنزوئیک در بسیاری از گیاهان به طور طبیعی بوجود می آید و به عنوان یک واسطه در بیوسنتز بسیاری از سوخت و سازهای ثانویه موجودات زنده عمل میکند. نمک اسیدبنزوئیک به عنوان نگهدارنده های مواد غذایی استفاده می شود و اسید بنزوئیک خوراک مهم برای سنتز صنعتی بسیار از مواد آلی دیگر است. نمک ها و استرها اسیدبنزوئیک به عنوان بنزوات شناخته می شود.
این ماده به طور تجاری با واکنش اکسیداسیون جزئی تولوئن با اکسیژن تولید می شود. این فرایند توسط نفتنات های کبالت یا منگنز کاتالیز می شود. اولین فرایند صنعتی تولید آن شامل واکنش بنزو تری کلرید(تری کلرو متیل بنزن) با هیدروکسید کلسیم در آب بود. این فرایند با استفاده از نمک های آهن یا آهن کاتالیز می شود. سپس بنزوات کلسیم به اسید بنزوئیک و اسید هیدروکلریک تبدیل می شود.
این محصول حاوی مقادیر قابل توجه ای از مشتقات کلرینه ی اسیدبنزوئیک است. به همین دلیل، مصرف آن برای انسان با تقطیرخشک صمغ بنزوین به دست می آمد. این ماده غذایی در حال حاضر به صورت مصنوعی تولید می شود.
اسیدبنزوئیک ماده ای ارزان قیمت بوده و به راحتی در دسترس است، بنا براین سنتز آزمایشگاهی این ماده عمدتا برای اهداف آموزشی آن کاربرد دارد.
مانند دیگر نیتریل ها و آمیدها، بنزونیتریل و بنزامید می توانند به اسید بنزوئیک یا نمک آن در شرایط اسیدی یا بازی هیدرولیز شوند.
برو مو بنزن می تواند به وسیله ی (واکنش کربوکسیل شدن) به اسیدبنزوئیک تبدیل شود. این سنتز یک تمرین مناسب برای دانشجویان برای انجام یک واکنش گرینیارد است.
الکل بنزیل و بنزیل کلرید و تقریبا تمام مشتقات بنزیل به راحتی به اسیدبنزوئیک اکسید می شود.
خالص سازی
اسیدبنزوئیک را می توان با استفاده از تفاوت خاصیت انحلال پذیری آن در آب سرد و گرم خالص سازی کرد. عدم وجود حلال های آلی برای کریستالیزاسیون باعث می شود این آزمایش از لحاظ ایمنی بی خطر باشد. ازده این فرایند معمولا به میزان 65% است .
پلاستیسایزرهای بنزوات، مانند گلیکول، دی اتیل کلیکول و استرهای تری اتیلن گلیکول، به وسیله ی واکنش ترانس استریفیکیشن متیل بنزوات با دیول به دست می آید.
اسیدبنزوئیک و نمک های آن به عنوان نگهدارنده ی مواد غذایی استفاده می شود. شماره های E نشان دهنده ی مواد مذکور E210 ،E211، E212 ، E213 می باشد، که باعث جلوگیری از رشد کپک، مخمر و برخی از باکتری ها می شود. این ماده بطور مستقیم یا به صورت نمک سدیم، پتاسیم یا کلسیم آن به مواد غذایی اضافه می شود.
مکانیزم از بین بردن میکروبها با جذب این ماده به سلول آغاز می شود.
اگر PH داخل سلول به 5یا کمتر برسد، تخمیر بی هوازی گلوکز از طریق فسفو فرو کتو کیناز به میزان 95% کاهش می یابد. بنا بر این اثر بنزوئیک اسید و بنزوات به pH غذا وابسته است. مواد غذایی و نوشیدنی اسیدی مانند آبمیوه (اسیدسیتریک)، نوشابه های گازدار (دی اکسیدکربن)، نوشابه های گازدار (اسیدفسفریک)، ترشی (سرکه) و یا سایر مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی ، به وسیله ی اسیدبنزوئیک و بنزوات از خطر میکروب ها نگهداری می شوند.
مقادیر استفاده معمول به عنوان نگهدارنده درموادغذایی بین 0.01% – 0.05 است.
حداکثر میزان مصرفی در غذاهای حاوی آن با قوانین غذایی محلی کنترل می شود.
نگرانی هایی وجود دارد، در مورد اینکه اسیدبنزوئیک و نمک های آن ممکن است با اسیداسکوربیک (ویتامینC) در برخی از نوشیدنی ها واکنش نشان دهندو مقادیر کمی از بنزن را تولید کنند.
بنزن یک ماده ی شیمیایی سرطان زاست.
اسیدبنزوئیک یکی از مواد تشکیل دهنده پماد وایت فیلد است که برای درمان بیماری های قارچی پوست از قبیل تینی، کرم حلقوی و نیز درمان پای ورزشکاران استفاده می شود. اسیدبنزوئیک به عنوان جزء اصلی صمغ بنزوئین، تنتور و حنا است که در طول تاریخ برای درمان بیماری های پوستی و استنشاقی کاربرد داشته است.
اسید بنزوئیک از اواخر قرن بیستم به عنوان یک ماده ی خلط آور، ضد درد و ضد عفونی کننده استفاده می شود.
از بنزوئیک اسید به عنوان خوراک واحدهای صنعتی تولید بنزوئیل کلراید استفاده می شود. بنزوئیل کلرید یک ماده مهم برای تولید مشتقات مختلف بنزوئیک اسید مانند بنزیل بنزوات است. نزیل بنزوات درطعم دهنده های مصنوعی و مواد دافع حشرات استفاده می شود.
این ماده پس از تبدیل شدن به اسید هیپوریک از بدن انسان ها دفع می شود. این ماده توسط لیگاز بوتیرات COA به محصول واسطه ی بنزوئیل منفی COA متابولیزه می شود. سپس توسط گلیسیون N- اسیل ترانسفر از به اسید هیپوریک متابولیزه می شود. بدن انسان ها تولوئن اسید بنزوئیک را متابولیزه می کنندکه به عنوان اسید هیپوریک دفع می شوند.
برای انسان، سازمان بهداشت جهانی ایمنی شیمیایی (lPCs) پیشنهاد می کند مصرف خوراکی بنزوئیک اسید به طور مشروط 5 میلی گرم برکیلو گرم وزن بدن در روز باشد. گربه ها نسبت به موش های صحرایی و موش های آزمایشگاهی دارای تحمل نسبتا کمتری نسبت به LD50. اسید بنزوئیک و نمک های آن هستند. دوز مرگبار برای گربه ها می توانند تا 300 میلی گرم بر کیلو گرم وزن بدن آنها باشد خوراکی برای موش های صحرائی 3040 میلی گرم است و برای موش های آزمایشگاهی 2363 -2626 میلی گرم بر کیلو گرم.
در تایپه، کشوذ تایوان، بررسی انجام شده در سال 2010 نشان داد که 30% محصولات خشک و نیز ترشی ها، حاوی اسید بنزوئیک هستند.
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت اسیدبنزوئیک میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220 (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292 (24ساعت)